Celodenní workshop: JAK ZAČÍT S RAW FOOD?

19.3.2017 11:00 Brno, Restaurace Vegi Style Účastníků: 14 Volná místa: 11
Cena: 2.990Kč
Na tuto událost již registrace nepřijímáme.
RAWMANIA
Událost

Ukážeme vám, jak lehké, rychlé a jednoduché to je. Během 8 hodin se dozvíte plno ověřených rad, tipů a triků jak na živou stravu, ochutnáte spoustu různých receptů a velké množství dalších si vyzkoušíte připravit. Budete tedy i sami mixovat, krájet, míchat, tvořit, následně to všechno společně ochutnáme a co nesníme, to si s sebou odnesete domů! Během celého dne vám budou k dispozici již připravená jídla i pití a my jsme přesvědčené, že hlady s námi určitě neumřete :) Samozřejmostí jsou materiály plné informací, receptů, tipů, triků a slev.

Rádi byste tento kurz věnovali svým blízkým jako dárek? I to pro vás s radostí zařídíme. Připravily jsme pro vás krásný dárkový poukaz, který určitě potěší!

Lektorky

Barbora Karchová

Barbora Karchová Rawmania

Zuzana Lužná

Zuzana Lužná Love of Raw

Ivana Perhalová

Ivana Perhalová HLAVU VZHŮRU

 

Dárky pro vás:

  • RAW kuchařka ZDARMA
  • Sleva 1000,- na kompletní ONLINE RAW KURZ od Love of Raw
  • Slevy na mixéry, odšťavňovače, sušičky a BIO a RAW superpotraviny
  • Měření zavodnění organismu, metabolického věku a viscerálního tuku ZDARMA
  • Měření kvality vaší kohoutkové vody ZDARMA
  • Sleva 10% na první nákup na e-shopu rawmania.cz
Jak začít s raw foodJak začít s raw foodJak začít s raw food

 

Na workshopu ochutnáte:

  • Nejlahodnější kokosové green smoothie
  • nealkoholická mojito šťáva
  • nejrychlejší zelené nápoje
  • petrželová bomba
  • smoothie zelená kráska
  • zelené mango smoothie
  • degustace zelených potravin
  • RAW jogurt
  • RAW tvaroh
  • chai latté
  • příprava domácího rostlinného mléka bez mixéru
  • RAW oříšková másla
  • variace RAW snídaňových kaší - kokosová, maková s pohankou, mandlová, křupavá čokoládová, lískooříšková
  • kulajda
  • paprikový krém
  • hráškový krém
  • mrkvové špagety s bylinkovou omáčkou
  • boloňské cuketové špagety
  • RAW fettuccine alfredo
  • kořeněné mrkvové nudle
  • řepové spirálky s bazalkovým pestem
  • RAW tiramisu
  • RAW švestkový závin
  • pomerančové truffles
  • snickers kuličky
  • extra čokoládové energy tyčinky
  • RAW brownies
  • kuličky ze sušeného ovoce
  • kukuřičné tacos
  • RAW vaječina
  • RAW non-stir-fry rýže
  • vajíčkový kale salát
  • polníčkový salát s česnekem
  • salát se sýrovým dresingem
  • paprikový dresing
  • červený zelný salát
  • rychlokvašená zelenina alias pickles
  • zelný salát s tahini dresingem
Jak začít s raw foodJak začít s raw foodJak začít s raw food

 

Sami si vyzkoušíte vytvořit:

  • variace RAW snídaňových kaší - kokosová, maková s pohankou, mandlová, křupavá čokoládová, lískooříšková
  • mrkvové špagety s bylinkovou omáčkou
  • boloňské cuketové špagety
  • RAW fettuccine alfredo
  • kořeněné mrkvové nudle
  • řepové spirálky s bazalkovým pestem
  • pomerančové truffles
  • snickers kuličky
  • extra čokoládové energy tyčinky
  • RAW brownies
  • kuličky ze sušeného ovoce
  • vajíčkový kale salát
  • polníčkový salát s česnekem
  • salát se sýrovým dresingem
  • paprikový dresing
Jak začít s raw foodJak začít s raw foodJak začít s raw food

 

Naučíte se:

  • Jak si připravit rychlé RAW snídaně a svačiny
  • Základní vybavení kuchyně
  • Základní potraviny, které potřebujete pro každodenní použití
  • Jak si připravit smoothie a tipy na ty nejlepší smoothie
  • Nejlahodnější zelená smoothies
  • Ovocné a zeleninové šťávy
  • Jak si připravovat rostlinná a ořechová mléka, smetany, joguty, pudinky a másla
  • Práce s probiotiky a příprava raw jogurtů
  • Jak na omáčky, dresinky a zálivky
  • Jak na výborné saláty
  • Máčení a klíčení, tipy a dobré rady
  • Jak si připravit RAW ovocné koláče za 5 minut
  • Jak připravit výborné RAW dezerty, koláče a dorty
  • Jak správně kombinovat potraviny
  • Raw food na cestách, do práce, do školy
  • Jak uchovávat a skladovat potraviny a trvanlivost
  • Práce se superpotravinami a jejich ochutnávka
  • Kurz práce se superpotravinami
  • Jak si vybrat ten správný mixér, odštavnovač či susičku – rozdíly mezi nimi
  • Jak správně mixovat
  • Práce se spiralizérem
  • Příčiny zvýšené chuti k jídlu
  • Tipy a triky jak na večerní vlčí hlad
  • Nástrahy živé stravy
  • Tipy na protikvasinkový životní styl
  • Jak,co a kde nakupovat
  • A mnoho dalšího
Jak začít s raw foodJak začít s raw foodJak začít s raw food

 

Jak bude workshop probíhat?

  • Během 8 hodin se dozvíte plno ověřených rad, tipů a triků jak na živou stravu, ochutnáte spoustu různých receptů a velké množství dalších si vyzkoušíte připravit.
  • Budete tedy i sami mixovat, krájet, míchat, tvořit, následně to všechno společně ochutnáme a co nesníme, to si s sebou odnesete domů!
  • Během celého dne vám budou k dispozici již připravená jídla i pití a my jsme přesvědčené, že hlady s námi určitě neumřete :)
  • Samozřejmostí jsou materiály plné informací, receptů, tipů, triků a slev.
Jak začít s raw foodJak začít s raw foodJak začít s raw food

 

Jak se budete cítit a co budete po workshopu umět?

  • Bude vám jasné jak a kde začít
  • Budete umět umixovat vše od smoothie až po dort
  • Budete si moci obměnit svůj jídelníček
  • Budete umět správně kombinovat suroviny
Jak začít s raw foodJak začít s raw foodJak začít s raw food

 

Proč tento kurz? Zuzana Lužná o něm říká:

  • Celodenní RAW kurz mi kdysi změnil nejen zdraví, ale kompletně i život. A to je jeden z důvodů, proč jej pořádám.
  • Za jeden den totiž můžete pochopit tolik, že se rozhodnete udělat byť i malou změnu, která povede k těm větším. Věřte mi, zažila jsem to!
  • Spojila jsem se s dalšími dvěma skvělými RAW chef kuchařkami. Na kurzu vám tak předáme vše, co umíme a vše si budete moci vyzkoušet.
  • Dopřejte si den plný zdravého a krásného jídla, který vám přinese opravdu mnoho zážitků, nových chutí a tvoření.
  • Kurz může proměnit váš jídelníček úplně od základu a nebo jej jen obohatit.

 

A takto jsme si užili kurz minulý:

Jak začít s raw foodJak začít s raw foodJak začít s raw foodJak začít s raw foodJak začít s raw foodJak začít s raw food

Pořadatel:

Barbora Karchová

@

Ještě nějaké nejasnosti? Napište mi!

barca@rawmania.cz

Podrobnosti k události

Datum konání 19.3.2017 11:00
Plánované ukončení 19.3.2017 19:00
Kapacita 25
Účastníků 14
Volná místa 11
Ukončení registrací 18.3.2017
Cena pro jednotlivce 2.990Kč
Pořadatel Barbora Karchová
Storno podmínky 2 dny a více před začátkem - zdarma, 1 den před a v den konání - 100% z ceny události
Místo konání
Brno, Restaurace Vegi Style
Fryčajova 29, 614 00 Brno-Brno-Maloměřice a Obřany, Česká republika
Brno, Restaurace Vegi Style
Adresa události Fryčajova 29, 614 00 Brno-Brno-Maloměřice a Obřany, Česká republika
2990 CZK

Umístění na mapě