Zimní raw a vegan recepty – ty nejvymazlenější

18.11.2018 11:00 Bistro Bájomlska, Brno Účastníků: 0 Volná místa: 15
Cena: 2.990,-
Na tuto událost již registrace nepřijímáme.
RAWMANIA
Událost

Rok se s rokem sešel. A je tu další kurz.

A protože jsem dlouho takový kurzík neměla, mám tu pro vás opravdu vymazlené recepty – nejenom raw. Budeme i péct a vařit a navodíme tu správnou zimní a vánoční atmosféru.
Všechno jídlo si s sebou odnesete domů, naučíte se spoustu raw i vegan receptur, které budete moct použít v jakékoliv kuchyni. Taky si popovídáme o jídle jako takovém – kterak se stravovat tak, aniž byste se museli zařazovat do skupin „vegan“, „vegetarián“, „vitarián“, …. Zkrátka jako já.

Kurzík bude probíhat v neformálním stylu, budeme hodně tvořit, spoustu věcí si vyzkoušíte vy sami a budeme ve skvělém bistru Bájomlska, kde se vám určitě bude moc líbit.

Co si z kurzu odnesete?

- Plné bříško

- Plnou krabici jídla

- Jak se stravovat tak, abyste se z toho nezbláznili )

- Ochutnáte exotické ovoce od farmářů z Ugandy prostřednictvím Virunga.cz

- Naučíte se jednoduché a osvědčené nepečené i pečené raw/vegan recepty

monika grabkowska 483364 unsplash

A tady už jednotlivé recepty:

- Raw mangový koláč

- Vegan dýňový chléb - sladký

- Raw švestkové kuličky

- Raw vanilkové kuličky

- Raw karobové tyčinky

- Vegan bezlepkové čokoládové brownies

- Vegan dýňové latte

- Vegan lívanečky s pečeným banánem

- Raw mandlovo kokosové čtverečky

- Raw čokoskořicové kuličky

- Raw banánové palačinky

- Pečené perníčky z žitné mouky a medu (bez vajec)

- Raw kapustové chipsy

- Raw kukuřičné krekry

- Raw rajčatové krekry

- Vegan semínkový chlebíček podle Elly

- Raw kešu sýr

- Raw rajčatové kuličky

- Pečená kořeněná cizrna

- Avokádové jednohubky

 

O Vánoce a Silvestra postaráno, nemyslíte?

A pokud by z vaší strany přišel nějaký nápad na další recept, jsem otevřená všemu a určitě se na nějakém dalším můžeme domluvit :)

Zkrátka proč si nerozšířit svou sbírku receptů o něco dalšího? A proč se nenaučit používat i jiné suroviny? Proč ne!

A zaručuji vám, že to bude pecka :)

Pořadatel:

Barbora Karchová

@

Ještě nějaké nejasnosti? Napište mi!

barca@rawmania.cz

Podrobnosti k události

Datum konání 18.11.2018 11:00
Plánované ukončení 18.11.2018 16:00
Kapacita 15
Účastníků 0
Volná místa 15
Cena pro jednotlivce 2.990,-
Pořadatel Barbora Karchová
Místo konání
Bistro Bájomlska, Brno
Vážného 1498/21, 621 00 Brno-Řečkovice a Mokrá Hora
Bistro Bájomlska, Brno
Adresa události Vážného 1498/21, 621 00 Brno-Řečkovice a Mokrá Hora
2990

Umístění na mapě