Workshop Raw Food "Professional" #2

22.10.2017 10:00 Brno, Židenice (u mě doma) Účastníků: 1 Volná místa: 9
Cena: 3.290Kč
RAWMANIA
Událost

Chcete se stát profesionály v oblasti raw food? Být si jistí svou prací a nečekat, kdy vás zase něco překvapí? Nevíte si rady s některými recepty a jejich postupy? Tak pak čtěte dále.

Můj velký kurz. Nápad, jak obohatit raw food scénu o něco nového, odlehčeného, chutného a profesionálního.

Proč byste měli jít na tento kurz a proč byste se měli nechat učit zrovna ode mě?

Více zde!

A ani nevíte, jak těžké bylo sepsat "Proč právě já".

Nicméně, nebudu tu psát žádnou omáčku a rovnou na vás hodím, co na kurzu všechno probereme:

Teoretická část

Sice je to ta "nudnější" část, ale je potřebná. Dozvíte se vše pro to, abyste se mohli vyznat v celé oblasti a uměli v ní "chodit".

  • problematika dnešní raw food scény
  • přístroje potřebné k přípravě a jejich správné parametry
  • nejčastější chyby při přípravě
  • faktory ovlivňující práci a tvorbu v oblasti raw food
  • kde nakupovat suroviny a jak rozpoznat jejich kvalitu
  • znalost surovin a jejich použití
  • marketing, který vás zviditelní a co vás naopak potopí

Praktická část

A teď to přijde! Budeme tvořit, ochutnávat a zjišťovat, jak se co tvoří. Nebude to tolik o ochutnávání jako spíš o postupu, správném procesu a přístupu. Jejich tvorbě, věcech, na které si dát pozor a jak napravit recept, který se nevydařil.

  • dorty
  • sušené krekry a chleby
  • sušenky a snacky (sušené i čerstvé)
  • raw čokoláda
  • raw másla
  • řezy, zákusky
  • zmrzliny
  • raw mléka, nápoje, smoothie, šťávy
  • hlavní jídla - špagety, lasagne, omáčky, knedlíky, ...
  • saláty
  • polévky
  • tortilly a wrapy
  • sýry a pomazánky

Nebudu vypisovat všechny přesné recepty, protože jich bude hodně. A jelikož jde také o postupy a celý proces než jen o ochutnávání, není to možná ani tolik potřeba.

A s čím budete odcházet?

  • s plným žaludkem
  • s veškerými znalostmi potřebnými k přípravě jakéhokoliv raw pokrmu
  • s přehledem o dnešních dostupných i nedostupných surovinách, které v raw food potřebujete
  • zaručeně mě budete mít plné zoubky
  • získáte informace o tom, jak svoje raw projekty zviditelnit a na co si dát pozor
  • budete vědět, co nedělat
  • a pokud se budete chtít v této oblasti více pohybovat, budete toho mít hodně co nabídnout, jelikož já mám od narození potřebu dělat všechno jinak než ostatní - budu se snažit vás tímto (alespoň co se receptů týče) lehce nakazit
  • budete si zvládat tvořit své vlastní originální recepty
  • odnesete si certifikát potvrzující, že jste prošli kurzem, jste široce obeznámeni s oblastí raw food spolu se seznamem receptů, které se na kurzu naučíte

workshop raw food profesional2

Co s sebou?

Spoustu energie, trpělivosti, zvídavosti, ne moc plné bříško a možná nějaký ten bloček a propisku. A hlavně úsměv, prosím :)

Tak moji milí, to je tak ve zkratce vše.

Pokud budete mít jakýkoliv další dotaz, pište prosím, abyste opravdu věděli, do čeho jdete.

Těším se na vás!

S láskou,
B.

Pořadatel:

Barbora Karchová

@

Ještě nějaké nejasnosti? Napište mi!

barca@rawmania.cz

Podrobnosti k události

Datum konání 22.10.2017 10:00
Plánované ukončení 22.10.2017 18:00
Kapacita 10
Účastníků 1
Volná místa 9
Ukončení registrací 21.10.2017
Cena pro jednotlivce 3.290Kč
Pořadatel Barbora Karchová
Storno podmínky 2 dny a více před začátkem - zdarma, 1 den před a v den konání - 100% z ceny události
Místo konání
Brno, Židenice (u mě doma)
Brno-Židenice, Česká republika
Brno, Židenice (u mě doma)
Adresa události Brno-Židenice, Česká republika
3290 CZK

Umístění na mapě